xiaomi

20 yıllık deneyim ile 20 dakika içerisinde hiçbir gizli bölmeye ihtiyaç duymadan  xiaomi ekran değişimi hizmetleri sunmaktayız. Xiaomi sertifikalı teknisyenler eşliğinde AA Plus kalitesindeki parçalar ile yapılan ekran değişimi sonrasında cihazınızı ilk günkü verimliliğinde kullanabileceksiniz.

Xiaomi Ekran Değişimi Güncel Fiyat Listesi İçin Tıklayınız

Xiaomi Ekran Değişimi Fiyatı İstanbul

6 ay yedek parça ve işçilik garantisi ile sunulan Xiaomi Ekran Değişimi Fiyatı ekran değişimi hizmetlerimizde kullanıcı hatası dışında kalan tüm sorunlarınız 6 ay süre zarfında ücretsiz bir şekilde onarılmaktadır.

Xiaomi Teknik Servis olarak çalışmalarını sürdüren Kadıköy Cep Dünyası, asla Xiaomi cam değişimi yapmamaktadır. Firmamız tarafından verilen Xiaomi Ekran değişimi fiyatı komple ekran değişimi içindir. İç ekran, dokunmatik ekran ve ön cam tamamen değiştirilir.

Neden Xiaomi Cam Değişimi Yapmıyoruz?

Xiaomi cam değişimi yapmamamızın sebebi cam değişimi sırasında uygulanan yüksek ısıdan dolayı ön cam ile iç ekran ve dokunmatik panel arasındaki bağlantıların zarar görmesi bunun sonucunda da cihazın dokunmatik hassasiyetinin zayıflaması, ekranda mürekkep lekeleri oluşması ve çözünürlük kalitesinin ciddi derecede düşmesi gelmektedir. Komple ekran değişimi yapılarak bu tür sorunlar ile karşılaşmanız söz konusu olmayacaktır.

 

xioami ekran değişimi güncel fiyat listesi

Ekranı Kırılan Telefonumu Kargo İle Gönderebilir Miyim?

Ticari kaygıları bir kenara bırakıp tamamen müşteri memnuniyetine odaklanan Kadıköy Cep Dünyası, mağazalarına fiziki olarak gelemeyecek durumdaki müşterilerini de düşünerek çift taraflı ücretsiz kargo fırsatını sunmaktadır. Göndermiş olduğunuz cihazlarınız mağazalarımıza ulaşır ulaşmak aynı gün içerisinde tamir edilip gönderilir. Bu sayede zamandan ve paradan ciddi tasarruf sağlamış olursunuz. Kargo ile göndermiş olduğunuz cihazınızdaki tüm teknik işlemleri izlemeniz içinde Xiaomi teknisyenleri sizleri görüntülü arayarak cihazınızdaki tüm ekran değişim süreçlerini takip edebilmenize olanak tanımaktadırlar.

Ekran Koruyucu Hediye Ediyor Musunuz?

Sıklıkla belirtmiş olduğumuz gibi müşteri memnuniyetini ön planda tutan Kadıköy Cep Dünyası, tüm ekran değişimi süreçlerinde ekran koruyucu hediye ederek müşterilerinin olası kaza risklerine karşı önlem almasını sağlamaktadır.

Neden Kadıköy Cep Dünyası?

  • %100 müşteri memnuniyeti
  • %100 uygun fiyat garantisi
  • 20 dakikada göz önünde ekran değişimi
  • Xiaomi sertifikasına sahip teknisyenler ile ekran değişimi
  • ücretsiz kargo fırsatı
  • 30 TL değerindeki ekran koruyucu hediyesi
  • 6 ay yedek parça ve işçilik garantisi
  • AA Plus kalitesindeki parçalar ile ekran değişimi
  • 20 Yıllık deneyim ve tecrübe
  • format işlemi uygulanmaz, verileriniz kaybolmaz
  • iç ekran, dokunmatik ekran ve ön cam tamamen değiştirilir.

Size özel Xiaomi Ekran Değişimi Fiyatı almak için Xiaomi telefon servis numarası olan 0552 356 72 72 numaralı telefonu arayabilirsiniz…

Yorum Yap

Yorum Yap